www.quatrecoins.nl
Bezoek ook de andere websites van ons bedrijf:
www.veilingbedrijfcorstens.nl
www.internetkoopjes.nl

Kantoor
H.O. Quatre Coins
A. Corstens
Havikstraat 13
6541PL Nijmegen

telefoon Directie inkoop
mobiel 06 53 935 918
fax 024 3 732 852

algemeen:


Opkoper van inboedel van winkels

Quatre Coins uit Nijmegen werkt als opkoper van winkelvoorraden. Wij houden ons sinds 1989 bezig met het opkopen van diverse inboedel. Die inboedel worden door ons vervolgens verkocht op onze veiling website. Zo komt het dat u vertrouwd uw spullen aan ons kunt overdragen. Ons motto is leeg en bezemschoon opleveren en dat wordt gewaardeerd door onze referenties.

Na een overeenkomst worden de zaken door ons als opkoper van winkelvoorraden snel en vakkundig afgevoerd. Dat pakt voordelig uit voor alle betrokken partijen. De bedrijfsruimtes worden direct na beëindiging van ons werk aan derden ter beschikking gesteld. U hoort het: Quatre Coins werkt snel en daadkrachtig. Als u inboedel aan wilt bieden, dan kunt u het formulier invullen dat u vindt op deze website. Wij nemen vervolgens contact met u op.

Hebt u interesse in ons kunnen als opkoper van winkelvoorraden? Informeer dan eens naar onze mogelijkheden. Wij hopen u snel verder te mogen helpen met het verkopen van uw inboedel.

Kantoormeubilair, opkoper van Grootkeuken apparatuur, opkoper van Winkel voorraden, opkoper van Winkelstellingen, opkoper van Horeca inventaris, Magazijnstellingen, opkoper van Gereedschappen, opkoper van Horeca apparatuur, opkoper van Ruitersport artikelen, opkoper van Designmeubelen, Supermarkt inventaris,opkoper van Showroomkeukens, opkoper van Lifestyle winkels, opkoper van Metaalbewerkingsmachines, opkoper van ICT apparatuur , opkoper van Slagerij inventarisv opkoper van Hotelinventarisv opkoper van Computer apparatuur, opkoper van Kantoorinventaris, opkoper van Schadepartijen, opkoper van Bouwgereedschappen, opkoper van Elektronica, opkoper van DHZ artikelen, opkoper van Garage apparatuur, opkoper van Foto apparatuur, opkoper van Rollend materieel, opkoper van Houtvoorraden, opkoper van Hotel inventaris, opkoper van Ziekenhuis inrichting, opkoper van Restpartijen, opkoper van Verlichting, opkoper van Restaurant inrichting, opkoper van Foodproductie machines, opkoper van Houtbewerkingsmachines, opkoper van Steigermateriaal, opkoper van Bakkerijmachines , opkoper van Magazijnwagens, opkoper van Vitrinekasten, opkoper van Inventarissen, opkoper van Bouwmaterieel, opkoper van Horecameubilair, Opkoper inventaris, opkoper van Witgoed, opkoper van Antiek, opkoper van Hotelinrichting, opkoper van RVS uitgifte balies, opkoper van Kantoorinrichting, opkoper van Heftrucks, opkoper van Reinigingsmachines, opkoper van Fitnessapparatuur, opkoper van Sanitair, opkoper van Palletstellingen, opkoper van Tego metaal, opkoper van Kantine inrichting, opkoper van Bedrijfsactiva, opkoper van Voorraad Tuincentra, opkoper van Magazijninrichting, Opkoper machines, opkoper van Drukkerij Machines, opkoper van Hotelkamers, opkoper van Winkelinrichting, opkoper van Kantine inrichting, opkoper van Restpartijen, opkoper van Cafe inventaris Tuindecoraties,
Uiteraard verkopen we ook alles. Wij verkopen via de online veiling van www.veilingbedrijfcorstens.nl


Meer informatie: Opkoper winkelrestanten | Opkoper winkelvoorraden | Opkoper computerapparatuur | Opkoper magazijnstellingen | Inventarisopkoper | Opkoper cafe en kantoor inventaris | Opkoper van bedrijfsinventaris | Opkoper retourinboedel | Opkoper horeca inventaris | Inboedel opkoper